Facebook запустив окремий мобільний додаток для груп

— 19 листопада 2014, 13:16

За даними Facebook, близько 700 мільйонів користувачів щомісяця спілкуються за допомогою груп з друзями, колегами та родичами, повідомляє Watcher.com.ua.

На відміну від публічних сторінок, на які користувачі підписуються, групи на Facebook працюють переважно як клуби за інтересами. Користувачі можуть публікувати повідомлення та фотографії тільки для учасників групи, організовувати заходи та обмінюватися файлами.

Новий додаток Facebook Groups призначений для тих, хто активно користується групами для підтримки зв’язку з сім’єю, спільної роботи над проектами та планування заходів. Коли користувач запускає сервіс, він бачить список всіх своїх груп, де найбільш часто використовувані групи винесені у верхню частину списку.

Користувач може також створювати нові групи, обравши один з запропонованих шаблонів або шляхом введення власного варіанту. В додатку також доступна вкладка Discover, де користувачеві пропонуватимуться потенційно цікаві групи, обрані на основі його підписок на публічні сторінки, групи, де перебувають його друзі і місця його проживання.

Реклама:

Головне сьогодні