У Києві відбудеться презентація італійського університету та стипендій для українців ℗

— 25 листопада 2014, 10:00

27 листопада у столиці відбудеться презентація одного з провідних італійських університетів Universita Cattolica del Sacro Cuore, де будуть представлені програми бакалавріату і магістратури, а також стипендії для українських студентів. Захід організовує провідна міжнародна освітня агенція DEC education у готелі "Опера" за адресою вул. Б. Хмельницького, 53.

Спеціально для проведення презентації Україну відвідає Мікеланджело Балікко, керівник відділу з питань міжнародного маркетингу і набору студентів університету Università Cattolica del Sacro Cuore. Він розповість про найкращі можливості навчання в одному з найбільших приватних університетів Європи, який є потужним центром підготовки фахівців у таких галузях як медицина, економіка, бізнес, міжнародні відносини, політологія, психологія та комунікації. Старшокласники, студенти та їхні батьки зможуть дізнатися про вступні вимоги, діючі програми бакалавріату, магістратури і спеціальні стипендії обсягом до 50% для українських студентів, переваги навчання у Мілані, перспективи працевлаштування для випускників.

Цей університет найчастіше обирають як оптимальний варіант за співвідношенням якості та вартості навчання (на англомовних програмах вона складає 8040–8540 ЄВРО на рік). В Università Cattolica del Sacro Cuore особливо дбають про іноземних студентів, забезпечують можливості стажування, а понад вісімдесят відсотків випускників працевлаштовуються упродовж року після завершення навчання.

На презентацію запрошуються старшокласники, студенти та їхні батьки, вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією на сайті агенції DEC education.

Офіційний представник Università Cattolica del Sacro Cuore — провідна міжнародна агенція DEC education. Детальну інформацію з питань навчання за кордоном можна отримати у фахівців агенції за телефоном (044)390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні