Тест

В уанеті запрацював сайт знайомств, де можна знайти чоловіка-програміста

Дівчата можуть потрапити на сайт, пройшовши нескладну реєстрацію, пише AIN.ua.

А ось хлопцям для того, щоб підтвердити, що вони - програмісти, необхідно пройти тестування програмним кодом. Та й сам пошук, фільтрація і навігація по сайту для програмістів буде здійснюватися за допомогою невигадливих команд.
На сайты можна обрати улюблену мову з 11-ти запропонованих, а саме: C #, C ++, Java, Delphi, Objective-C, Visual Basic, Perl, Python, JavaScript, Ruby, PHP, 1C і ASP.NET.

Засновники проекту (двоє ентузіастів, які не називають своїх імен) упевнені, що програмісти стають відмінними батьками, годувальниками сім'ї, люблять дітей, у них рідко бувають проблеми з роботою. При цьому завести серйозні стосунки їм буває нелегко.

"Ідея з'явилася з реальної потреби знайомих розумних дівчат познайомитися з розумними чоловіками, якими є програмісти. З боку програмістів теж є проблеми: їхня професія включає в себе постійну розумову діяльність і повне занурення в роботу, тому з ними буває важко зав'язати розмову та й просто "розворушити". Більше того, багато програмістів виїжджають в інші країни, але хочуть знайти дружину на батьківщині", - розповів один з авторів проекту.

Сайт сам підбирає програмістам, що шукають свою любов, кандидаток, які найкраще підходять їм за інтересами. Щоб знайти своє кохання, потрібно відповісти на 17 питань, які визначають характеристики майбутньої половинки.

За даними засновників, Зараз на сайті зареєстровано більше 4000 користувачів, при цьому дівчат більше, ніж чоловіків. Всіх кандидатів і кандидаток можна фільтрувати за віком та місцем проживання. Переважно тут шукають свою IT-любов дівчини і жінки з України, рідше з Росії та Білорусі. Зустрічаються також претендентки на розробників з Індії, Сербії, Канади, Афганістану та інших країн.

Є серед них і програмістки, які шукають собі пару явно не з меркантильних міркувань. "Спочатку можливість пройти тест на програміста була тільки у чоловіків, але скоро ми зрозуміли що чимало і прекрасних дівчат-програмістів. Тепер і дівчина може пройти тест на програміста і отримати значок клавіатури поруч зі своїм профілем", - пояснили засновники.