Негода паралізувала Одесу: як одесити діставалися своїх домівок. Фото

— 30 грудня 2014, 10:30

Дуже сильний снігопад буквально паралізував роботу міста, величезна кількість автомобілів застрягли у заторах.

На вулицях майже нічого не видно. Сніг засипав автівки до самого даху, а снігоочисна техніка не встигала чистити як дороги, так і тротуари. Крім того, за повідомленнями Думской, деякі машини просто не витримували напруги та ламалися прямо посеред вулиць.

Тут і далі фото Думская.net


Крім того, відомі випадки коли рятувальники діставалися до породіль. Так, редакція розповідає про багатодітну маму, яку таки вдалося доправити до пологового будинку, де вона народила нового одесита.

Як повідомляли кореспонденти, дістатися своїх домівок можливо було лише пішки. У центрі вулиці практично порожні - хто міг, уже поїхав, хто не встиг - йшов пішки, кинувши автомобіль там, де він застряг.

У середньому шар снігу, що випав доходить до середини гомілки, проте в деяких місцях кучугури перевищують півтора метра. Більшість одеситів, крокували проїжджою частиною (по тротуару пройти взагалі нереально), лаяли міську владу, яка "знову не змогла вчасно і адекватно відреагувати на стихію".

Разом з тим, настрій у всіх був доволі позитивний: люди один одному посміхалися, подавали руку, допомагали застряглим автомобілям.

Реклама:

Головне сьогодні