Український прапор з найвищої точки Криму виставлено на аукціон

— 12 січня 2015, 12:52

Про це у своєму Twitter повідомив Олександр Полтавський, який встановлював прапор.

Він розмістив своє оголошення на одному із торгівельних інтернет-майданчиків.

"Продається державний прапор України, встановлений мною під Новий 2015 над найвищою точкою Криму г. Роман-Кош (єдиний екземпляр - підписаний, як на фото (місце - дата - час - підпис, 1 метр на 65 см). Прапор пробув найвищою точкою Криму з 31.12.2014 23:42 по 1.1.2015 0:42 за Києвом. Можливо, коли-небудь, цей прапор стане дуже дорогою, в буквальному сенсі, реліквією, ... не знаю куди поверне історія ... але зараз, поки живий і в мене його не забрали, хочу продати майбутню реліквію в благодійних цілях", - йдеться в оголошенні автора.

Автор повідомляє, що з виручених за прапор коштів, він не витратить жодної копійки та передасть їх дітям.

"Читаючи лекції в одному дитячому інтернаті, звернув увагу на крайню розруху і нещасних дітей. А зараз бюджети подекуди тут урізані і в 5 разів. Особисто нічого зробити для них міг, крім безкоштовних лекцій. Моя російська мінімальна пенсія за 2 гр. інв. складає 5 130 рублів (1436 грн.), до того ж немає свого житла - доводиться знімати. Тому вирішив продати його на аукціоні, щоб накупити їм апельсинів і цукерок. Їх би влаштували навіть цукерки!", - зазначає автор.

Стартова ціна складає 21 грн.

Як відомо, громадянин Росії у новорічну ніч на найвищий точці анексованого Криму Роман-Кош встановив український прапор.

"На найвищій точці Криму, вершині Роман-Кош, на знак поваги до українського народу і в пам'ять про краще в нашій спільній історії, російський росіянин встановив український прапор", – написав автор Олександр Полтавський до відео.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні