Кім Чен Ин хоче відкрити ресторан у Шотландії, де подаватимуть собачатину

— 12 січня 2015, 15:22

Диктатор, який вже відкрив закусочну в Амстердамі, особливо зацікавлений у відкритті закладу у Шотландії. Кажуть, що це пов’язано із його любов’ю до віскі та популярності цього напою серед правлячої еліти комуністичної партії, пише The Daily Mail.

Північнокорейські ресторани уже мають філії в Китаї та Азії, а доходи від бізнесу прямують назад до Північної Кореї, на підтримку секретного режиму країни.

На думку експерта із КНДР, редактора North Korea Leadership Watch Майкла Меддена, таким чином лідер держави намагається налагодити стосунки з європейськими країнами.

Він також додає, що ресторан - це один із небагатьох способів познайомитися із культурою КНДР без її відвідування.

Тим не менше, деякі критики вважають, що ресторани - це спроба підзаробити, адже витрачаються шалені кошти на фінансування способу життя корейського диктатора.

Окрім своєї любові до шотландського віскі, кажуть, що Ин "підсів" на сир сорту Емменталь. На його імпорт витрачаються шалені кошти, в той час, як мільйони співвітчизників Ина недоїдають.

Традиційними стравами корейської кухні вважаються:

Холодна локшина, Каракатиця на грилі, Кімчі (гарнір із овочів із різними спеціями), Суп із м'яса собаки, Каша із соснових шишок.

Реклама:

Головне сьогодні