Більшість дитячих здравниць на Донеччині не змогли розпочати роботу, через загрозу для життя дітей

— 13 січня 2015, 15:32

Про це повідомила начальник управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, яку цитує Інтерфакс.

Золкіна також повідомила, що в області, крім 25 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку заміського типу, було відкрито 761 дитячий заклад відпочинку з денним перебуванням.

"За підсумками літнього оздоровчого сезону 2014 різними організованими формами було охоплено 52 493 дитини шкільного віку, в тому числі 28 456 дітей пільгових категорій. Послугами відпочинку переважно в пришкільних таборах було охоплено 28 012 дітей. Тривалість оздоровчих змін становила 21-24 календарних днів", - йдеться в повідомленні.

В облдержадміністрації також зазначили, що активну участь в організації дитячого оздоровлення та відпочинку дітей Донецької області брали різні благодійні Фонди, організації, приватні особи, профспілки. Зокрема, була надана допомога Вінницькій та Сумській облдержадміністраціями у вигляді безкоштовних путівок в дитячі заклади оздоровлення зазначених регіонів.

Також як інформуює регіональна влада, у Донецькій області триває осінньо-зимове оздоровлення дітей. Так, за три місяці минулого року відпочило 2192 особи, у тому числі діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. "На це з обласного бюджету було виділено понад 2 млн. грн", - підкреслили в прес-службі.

Реклама:

Головне сьогодні