У Києві відбудеться виставка з освіти за кордоном ℗

— 15 січня 2015, 10:00

31 січня та 1 лютого у столиці відбудеться "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи та канікули за кордоном" — спеціалізована виставка з міжнародної освіти. Захід організовує агенція DEC education. Місце проведення —готель Fairmont (вул. Набережно-Хрещатицька, 1).

"ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи та канікули за кордоном" — щорічний захід, який організовується для того, щоб батьки та діти могли з першоджерел дізнатися про найкращі можливості елітної середньої освіти, мовні курси і програми підготовки до вступу до університетів. "Цього року ми очікуємо представників понад 50 рейтингових приватних шкіл, коледжів, підготовчих і мовних центрів Західної Європи та Північної Америки. Батьки зможуть отримати вичерпні консультації від провідних експертів сфери освіти та обрати для своїх дітей найкращі варіанти канікулярних програм на найближче літо, визначитися з першочерговими кроками для вступу до приватних шкіл-пансіонів і не тільки", — коментує Наталія Тарченко, директор міжнародної освітньої агенції DEC education.

У рамках виставки для усіх охочих відбудуться 10 тематичних семінарів і презентацій, а експерти спеціального консультаційного центру допоможуть відвідувачам розібратися у програмах і пропозиціях, зробити правильний вибір. Для зручності родинного відвідання виставки буде організовано дитячу ігрову кімнату.

Для входу на виставку необхідно пройти онлайн-реєстрацію.

Реклама:

Головне сьогодні