Експерти навчили, як смажити, щоби не пригоряло. Відео

1371
19 січня 2015

Експерти розкрили секрет, як цього уникнути, і навіть зняли докладне відео.

Про це пише The Huffington Post.

Сковорідка з нержавіючої сталі – краща з точки зору безпеки для здоров'я, але вправлятися з нею складніше, ніж, наприклад, із покритою тефлоном. Спеціалісти пояснюють: увесь фокус у правильній температурі смаження. Вона має дорівнювати 160 градусам за Цельсієм.

Перевірити, чи вже можна смажити, можна за допомогою води. Якщо з нею на сковорідці не відбувається нічого – смажити ще зарано. Якщо вода йде кипить і розтікається по сковорідці – теж зарано. При 160 градусах вода кататиметься по її поверхні кульками, наче ртуть. Ось коли можна смажити, не боячись, що страва пригорить.

Відео з YouTube



powered by lun.ua