Українці щотижня роблять 500 запитів зі словом "кохання" - дослідження

— 12 лютого 2015, 15:34

У 70 % випадків йдеться про мильні опери, фільми тощо: [терпкий смак кохання] або [любов і голуби]. Ще 10 % припадає на пісні — приміром, [червоне то любов а чорне то журба] і [скажи мне что мне делать сегодня со своею любовью].

Про це йдеться у дослідженні "Яндекс. Україна".

Трапляється "кохання" і в запитах про вірші, фото і статуси для соцмереж — [картинка любовь торт], [моя любовь крепче чем ваш чай] тощо. Ще невеличка частина від цього півмільйона — питання від школярів. Їх легко виявити, бо вони повторюються з року в рік: [чи можливе кохання як у івана і марічки в наш час], [чому кохання вічна таїна].

І лише кожен двадцятий запит — про власні почуття. Так, одесити цікавляться, [где встретить любовь когда венера в рыбах], а вінничани хочуть [любовь как в книжке], правда, не уточнюють, у якій саме. Хтось із Полтави волів би освідчитися своїми словами — [как сочинить песню про любовь самому], а хтось у Тернополі шукає найкоротший шлях до серця — [чем угостить парня чтоб он влюбился].

Але головні питання про "лямур" до пошуковика в усіх українців однакові:

1. Що таке кохання?
2. Де зустріти перше кохання?
3. Як зайнятися коханням?
4. Як притягнути кохання?
5. Як повернути кохання?
6. Як зізнатися в коханні?
7. Як знайти свою любов?
8. Як убити у собі кохання?
10. Як зрозуміти, що тебе люблять?

А якщо уважніше поглянути на запити користувачів, то про любов вони можуть розказати багато цікавого. Наприклад, кохання у них буває терпке, велике, заборонене, красиве і небесне, воно — у місті, в піснях і віршах, його повертають, дарують і ним діляться.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні