"Росія - єдина країна, яка дійсно бореться за демократію": російські студенти записали відеозвернення-відповідь. Відео

— 2 лютого 2015, 12:24

У відповідь росіяни пропонують українцям також підняти інформаційну завісу та знову наголошують на кровному зв'язку та братстві.

"Нам, як представникам російського студентства небайдужа доля українського братнього народу. Ми побачили ваше звернення та почули вас. У вашій країні триває громадянська війна: вмирають літні люди, жінки, діти. Ви закликаєте нас підняти інформаційну завісу. Давайте зробимо це разом", - звертається студентка з РФ.

"Наші пращури ніколи не губили інформаційний зв'язок. Ми були, є і будемо братнім народом. І ніщо не зможе розірвати наш кровний зв'язок. Ви називаєте нацистів, Правий сектор, бандерівців казкою. Але невже загиблі на Майдані, одеський будинок профспілок, розбомблений Донбас також казка?", - запитують студенти з Росії.

Російські студенти також, виявляється, "не засмічують себе фейками та дезінформацією, а оперують фактами".

Крім того, російська майбутня еліта, називає Євромайдан - конституційним переворотом, Януковича - законно обраним народом Україні президентом. Кажуть також, що у Верховній Раді сидять вори та злочинці, а країною править олігарх, що раніше входив до команди "зкинутого вами президента".

"Ви називаєете революцією гідності події, що призвели до тисячі жертв", - наголошують студенти.

Окрім того, вони стовідсотково знають, що "такий самий хаос був би і в Криму, як і на Донбасі". Але "кримчани не схотіли такої долі і провели демократичні вибори".

Студенти заявляють, що знають чому Євросоюз та США вводять санкції проти Росії: "Повірте, ми прекрасно розуміємо, чому США і Європа вводить санкції проти Росії. Це відбувається тому, що Росія - єдина країна яка дійсно бореться за демократію", - кажуть вони.

А це вони наголошують, що росіяни не піднімали зброї проти України. "Америка та Європа допомагають Україні зброєю та боєприпасами, тоді як з Росії йдуть безкінечні потоки гуманітарної допомоги", – заявили у відеозверненні.

Як відомо, раніше українські студенти записали відеозвернення до російських студентів, але судячи із їхньої відповіді, українцям не вдалося "достукатися" до начебто мислячої молоді РФ.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні