Дім, де бажаючі стають героями власного жахастику. Обережно, шокуючі фото

— 26 лютого 2015, 17:00

Добровольців ждуть моторошні почвари, павуки та змії, катування та ріки крові, на щастя, несправжньої. Подейкують, у маєтку МакКеймі плачуть навіть дужі дядьки, і ще жоден упертюх не зміг гідно пройти всі тамтешні випробування до кінця.

Про це пише The Daily Mail.

Тур маєтком МакКеймі триває до 8 годин. Усе, що відбувається з людиною, записується на відео, тож вона має змогу згодом переглянути жахастик із собою в головній ролі.

Причому що саме з ним буде, гість передбачити не може. Організатори незвичної розваги, 55-річний Расс МакКеймі та його подруга Керол дбають про те, щоби пригоди ніколи не повторювалися.

Пара вклала в цю справу зо півмільйона доларів. Щороку вони змінюють тематику маєтку.

"Те, що ми робимо, не схоже ні на що. Це наче опинитися у власному фільмі жахів", - каже МакКеймі.

Расс – фанат стрічок на кшталт "Психо", "Техаська різанина бензопилкою" - стверджує, що в його маєтку плакали навіть дорослі чоловіки.

До будинку жахів допускають люди, старші за 21 рік, котрі не мають серйозних медичних протипоказань. Вони підписують відмову від будь-яких претензій до господарів.

У списку очікування бажаючих провести ніч у домі жахів та "насолодитися" тамтешніми інтерактивними розвагами зараз перебуває близько 24 тисяч людей.

Реклама:

Головне сьогодні