Моє життя в Канаді

Альона — звичайна випускниця КНЛУ, минулого року за допомогою компанії STUDY.UA вона вступила на програму вищої освіти в Канаді. Вже другий рік Альона навчається, проживає та працює в Торонто. В її історії немає нічого незвичайного — вона просто впевнено крокує до своєї мети.

Бажаєте дізнатися з чого все починалося?

Реєстрація на семінар "Канада — освіта, кар'єра, життя"

Початок шляху

Не станемо приховувати — на початку Альона прийшла в STUDY.UA, щоб дізнатися які шанси на отримання освіти за кордоном має студентка 4 курсу Ін.язу, батьки якої зовсім не мільйонери. Потрібна була недорога та коротка програма за фахом HR (Управління персоналом), на яку можно було б вступити, не маючи освіти за цим профілем. Найголовнішим критерієм була можливість працювати за фахом у міжнародних компаніях та швидко компенсувати витрати на навчання.

Менеджерам STUDY.UA довелося нелегко, але потрібну програму було знайдено — Післядипломна освіта за фахом Управління Бізнесом та Персоналом у державному канадському ВНЗ George Brown College в Торонто. В навчання також було включено "Co-op": 4 місяці оплачуваного стажування за фахом в Канаді.

Детальніше дізнатися про кар'єрні перспективи в Канаді Ви можете тут

Приготування до поїздки

Під час навчання на четвертому курсі в Києві, Альона за допомогою менеджерів компанії STUDY.UA зібрала документи для вступу в Канаду, підготувалась, та з успіхом склала іспит англійської мови IELTS, подала документи на студентську візу в посольство, пройшла медогляд та внесла оплату за перший семестр навчання в Канаді. Загалом, процес зарахування та отримання візи зайняв більше півроку, але оскільки Альона почала оформлення документів вчасно, отримавши диплом бакалавра КНЛУ, вона одразу вилетіла на навчання до Торонто.

Освіта в Канаді

Альоні сподобався коледж і нова спеціальність. Треба було дуже багато вчитися, але це було справді цікаво. Альона була здивована, дізнавшись, що George Brown займає цілий квартал в самому центрі Торонто. Вперше вона відчула, що її готують до справжньої роботи — співробітники коледжу підібрали для неї стажування за фахом у рекрутинговому агентстві The Bagg Group, де вона вперше побачила як працює канадська компанія зсередини. Звичайно, посада помічника менеджеру з персоналу була не найвищою, але вона давала безцінний досвід роботи та, що є дуже важливим, зарплату від $14 за годину. Нині Альона вже самостійно оплачує своє проживання у Канаді.

Після диплому

Альона навчалась, не надто зважаючи на оцінки. Трохи несподівано навіть для себе, вона стала однією з кращих студенток свого курсу. Як виявилось, гарні оцінки стали в нагоді не тільки для того, щоб потішити батьків — коли Альона подала документи на Post Graduate Work Permit (Дозвіл, що надає право залишитись працювати в Канаді після закінчення навчання), вона сподівалась отримати стандартний дозвіл на 1 рік, але завдяки відзнакам в навчанні та запрошенню з компанії, в якій вона проходила стажування, Альона отримала дозвіл на роботу одразу терміном на 3 роки!

Плани на майбутнє

Альона тільки починає свою кар'єру, планів дуже багато — зараз вона переїжджає зі студентського гуртожитку в окрему квартиру, щойно уклала постійний контракт на роботу в тієї ж компанії, але тепер вже в неї вища посада - Recruitment Coordinator. За канадськими мірками перша зарплата Альони не надто висока, але всі кошти, витрачені на навчання вона компенсує вже за перший рік роботи.

Ми спитали в Альони поради для тих, хто збирається навчатися за кордоном. Її відповідь: "Найважливіше — це встановити собі мету та не лякатись перешкод!"

Реєстрація на семінар "Канада — освіта, кар'єра, життя"

Чому для навчання в Канаді ми радимо звернутись до компанії STUDY.UA?

Не є таємницею, що STUDY.UА — це найбільша освітня компанія України

- у нас укладено прямі договори з 30 ведучими коледжами та університетами Канади;

- усім своїм клієнтам ми гарантуємо вступ до ВНЗ;

- ми допомагаємо належним чином зібрати та подати повний пакет документів для зарахування;

- підберемо програму навчання та ВНЗ згідно ваших побажань та вимог;

- запропонуємо стипендії та спеціальні умови для своїх клієнтів;

- надаємо комплексну візову підтримку;

- у випадку, якщо ви не складали іспит IELTS, ми проведемо повну підготовку в Києві;

- безкоштовне тестування рівня англійської мови згідно вимог ВНЗ;

- курс навчання з іноземними викладачами у власному мовному центрі;

- безкоштовне складання пробного іспиту IELTS у нашому офісі в Києві.

- Найголовніше: STUDY.UA допоможе заощадити Ваші кошти, час, та надасть гарантію вступу!

Телефон для довідок (044) 500-0320

Компанія STUDY.UA

Реклама:

Головне сьогодні