16000 грн/кв.м., щоб купити нову квартиру в Києві у готовому будинку - Евромісто®

— 21 квітня 2015, 10:50

Забути про незручності і шумове забруднення старих столичних квартир ви зможете, скориставшись вигідною пропозицією. Ви абсолютно забудете про те, що було в минулому, коли вирушите в справжню казку.

ЖК "Евромісто" дає можливість купити квартиру в Києві у готовому будинку найкрасивішого та екологічного району столиці України від 16000 грн за метр. Нові райони міста Києва відрізняються прекрасним місцем розташування та сучасними квартирами. Наша компанія займається створенням будинків для комфортного і щасливого життя.

Тепер ви зможете, кожен день насолоджуватися усіма принадами природи. Забудовник задався метою створити нові райони в місті, які будуть гармонійно поєднуватися з природними багатствами нашої столиці. Нове житло обов'язково сподобається вашим дітям, адже тут вони знайдуть собі масу розваг і заведуть нові приємні знайомства.

На території житлового комплексу розташовано маса розваг для дітей: дитячі та спортивні гуртки, школа бойового мистецтва, футбольні майданчики , басейни та все інше створювалися за всіма стандартами технології та безпеки.

Ми неодмінно вам надамо допомогу, щоб ви змогли купити квартиру в Києві в самому чистому і прекрасному районі. Пам'ятайте, щастя поруч, простягніть руку до нього, а ми допоможемо прискорити процес купівлі нового житла. Будинки і двори у нас обладнані за найсучаснішими стандартами, в чому ви й самі переконаєтесь. Світлі просторі двори мають місце для парковки і для відпочинку, а також зможете приємно провести час на свіжому повітрі не далеко від свого будинку.

ЖК «Евромісто»

Ви можете здійснити оплату за своє нове житло будь-яким зручним для вас способом або скористатися розстрочкою, так як ми завжди йдемо назустріч всім своїм клієнтам, і робимо все для того щоб зробити Вас щасливим власником нового житла.

Купити квартиру в Києві - значить забезпечити собі і своїм дітям світле майбутнє, життя в центрі країни, у великому мегаполісі, де є всі шанси реалізації своїх бажань, що і дозволить вам досягти великого успіху. Багато хто тільки мріють про те, щоб жити в Києві, а у вас вже є такий шанс, зробіть правильний вибір, ваша доля залежить тільки від вас. Ми, звичайно ж, зробимо все можливе для того, щоб всі ваші задуми здійснилися, щоб ви кожен день змогли радіти сонячним променям і милозвучним пташиним пісням.

(044) 383 44 44

(096) 211 22 22

Без выходных!

Реклама:

Головне сьогодні