Розпочався прийом робіт на 3-й Міжнародний конкурс "Стоп цензурі"

— 8 квітня 2015, 15:42

Темою 3-го Міжнародного конкурсу "Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни" стало одне з гасел Євромайдану "Права людини понад усе".

"В умовах військового конфлікту все частішими стають порушення базових прав людини, в тому числі права вільно висловлювати свою позицію. Виправдовуючи законодавчі ініціативи спрямовані на обмеження свободи слова інформаційною агресією, влада продовжує спроби запровадити цензуру. Це становить пряму загрозу демократичному розвитку України", - розповідають організатори.

За час проведення, веб-сайт конкурсу відвідали більше 46 тисяч користувачів з 83 країн світу. Особливістю конкурсу є його демократичність – кожен, незалежно від віку, громадянства або освіти, може взяти участь та надіслати свої роботи на захист свободи слова, боротьби з цензурою та доступу до інформації.

Роботи на конкурс приймаються в п’ятьох категоріях: зображення, есей, вірш, гасло та інші формати. Подати роботи можна буде чотирма мовами: українською, російською, англійською та кримськотатарською.

Переможців конкурсу визначатиме три журі: експертів, правозахисників, інтернет-користувачів.

Реклама:

Головне сьогодні