Тест

Google представив власний фотосервіс із функцією редагування

Єдині обмеження в тому, що фотографії повинні бути до 16 мегапікселів, а роздільна здатність відео до 1080P, повідомляє TechCrunch.

Якщо фотографії та відео будуть більше, Google стискатиме їх, але каже, що візуальна якість залишиться незмінною.

Сервіс буде безкоштовним, навідміну від Flickr та Amazon, адже заробляє достатньо і може повністю субсидіювати зберігання зображень, як довгострокову інвестицію. Google знає, що фотографії - це "золоте дно". Вони містять величезну кількість інформації про людей, які знімали їх та можуть бути використані для таргетування оголошень та персоналізованого досвіду.

Його вдосконалений комп'ютерний зір, штучний інтелект та інші технології дозволять визначати, які люди, місця і речі є на фотографії, і пов'язати ці дані з особистістю. Фото улюбленого напою чи мотоцикла, зможуть підказати компанїї, яку рекламу потрібно буде показати юзеру. Місцезнаходження та "чекін" допоможуть передбачити, що шукає користувач. А селфі з друзями підкажуть кого порадити для того, аби поділитися зображенням.

Додаток до сервісу навіть пропонує невеличку редакторську роботу із зображеннями. Зокрема, стане доступна функція балансування зображення, створення GIF-ок та невеличких фільмів із зображеннями.