Психологи, дієтологи та візажисти безкоштовно вчитимуть українок жіночності

— 12 червня 2015, 12:01

Кожна зустріч клубу - це 40-хвилинні бесіди, тренінги та майстер-класи, пише Viva!.

На першій зустрічі вчити українок, як повірити в свої сили, будуть Даша Малахова, Ірина Данилевська та психолог талант-шоу "Голос країни" Марина Гуменюк, , візажист-стиліст "Євробачення" Ігор Ігнатенко і фітнес-тренер Ліна Вертагус.

"Ми називаємо SILENZA клубом, але швидше це серія неформальних "дівішників. Це зустрічі за келихом шампанського, шматочок вихідного дня, який ви можете приділити собі, щоб поговорити по душам про важливе", - каже організатор проекту Юлія Кнут.

"Це бесіди з найцікавішими людьми країни, можливість дізнатися історії зоряного успіху, обговорити найгостріші проблеми з найкращими психологами і навчитися різним речам: від макіяжу в стилі nude до ідеального селфі", - додає вона.

Клуб SILENZA - соціальний проект, всі зустрічі безкоштовні для відвідування. Його головна мета - допомогти жінці повірити в себе, у свої сили, розкрити свій потенціал і переконати її, що вона найкраща.

Щоб потрапити на зустріч клубу, достатньо відправити свої ім'я, прізвище і контактний номер телефону на і-меіл [email protected]

Кількість місць обмежена.

Перша зустріч SILENZA:

14 червня 2015, з 12:00 до 15:00

Бутік SILENZA, ТРЦ DREAM TOWN, 1 лінія

Реклама:

Головне сьогодні