Танець попою "тверкінг" потрапив до Оксфордскього словника

— 25 червня 2015, 15:16

Незважаючи на те, що слово набуло популярності лише в останні роки, його використовували і в 1820-ому році. Тоді воно означало "крутящо-штовхаючий рух".

Слово стало одним із новачків, серед яких і термін "twitterati" (описує користувачів соціальної мережі "Twitter") та слово "fo' shizzle" (значення "однозначно"), пише Thе Daily Mail.

"Тверкінг" словник описує як танці у "сексуально-провокаційній манері із використанням штовхаючих рухів зверху та стегон в позиції навпочіпки". В словнику йдеться, що перше використання слова з'явилося в 1820-ому році і в якості іменника звучить як "twirk", що означає "крутні рвучкі рухи" або "сіпання". Пізніше, слово стало дієсловом.

Танок з'явився дякуючи 22-річній співачці, коли вона спричинила справжній фурор, станцювавши танок у 2013-ому році.

До словника також потрапив термін, що тлумачить поняття електронної цигарки та слово "Flotus", що є назваою акаунта Мішель Обами у Twitter.

Як відомо, із танцем тверкінг нещодавно відбувся грандіозний скандал у Росії, коли в інтернеті розійшовся відеозапис, на якому дівчата, одягнені в костюми бджілок, виконують танець у стилі тверк. На початку номера на сцені з'являється ведмідь, а в кінці звучить: "Гарно живе у світі Вінні-Пух".

Реклама:

Головне сьогодні