Пам'ятайте, ви не самотні: 7 підбадьорюючих виступів ТЕД

— 8 червня 2015, 11:10

Але ці виступи TED є чарівними та доводять, що ви не єдиний чоловік чи жінка на безлюдному острові.

"Для цього дня": для вродливих і зацькованих

Дотепний поет Шейн Койсзан тримає руку на пульсі та розповідає як це бути молодим та інакшим. Відео, де він читає свій вірш "Для цього дня" стало вірусним. У своєму вірші він говорить про буллінг, жертвами якого він та інші люди стають протягом свого життя, і на глибокі, довгострокові його наслідки. Він подає чудову, живу історію у супроводі скрипки Ханни Епперсон.

Півмільйона секретів

Секрети можуть мати безліч форм. Вони можуть бути шокуючими, дурними чи душевними. Френк Воррен, засновник PostSecret.com, ділиться кількома секретами з півмільйонної бази секретів, які надіслали йому незнайомці.

Любовні листи до незнайомців

Мати Ханни Бренчер завжди писала їй листи. Тож коли вона перебувала у глибокій депресії після закінчення школи, вона зробила те, що вважала природнім: написала любовні листи та лишила їх для незнайомців. Цей акт став глобальною ініціативою "Світ потребує більше любовних листів", яка створює любовні листи для тих, хто потребує поштовху.

Найбільше воз'єднання родини...ми всі запрошені!

Можливо, ви не знаєте, але американський журналіст та автор Ей Джей Джейкобс, можливо, ваш двоюрідний брат. Використовуючи генеалогічні веб-сайти, він стежить за несподіваними зв'язками, які роблять нас всіх, хоч і віддалено, пов'язаними між собою. Його мета - створити найбільший фамільний союз.

Громадський досвід абсурду

Чарлі Тодд створює дивні, веселі та несподівані громадські сцени: сімдесят танцюристів у вітрини, "мисливці за привидами" у публічній бібліотеці Нью-Йорка, і щорічний проїзд без штанів у метро. У своєму виступі, він показує, як його група, "Improv Everywhere", використовує ці сцени, щоб об'єднати людей.

Чому ми сміємося

А чи знали ви, що ви будете сміятися в 30 разів ймовірніше поруч із кимось, ніж на самоті. Когнітивний невролог Софі Скотт ділиться такими цікавими фактами про сміх.

Музей четвертої ранку

Обережно: у оповідача Рівеса є заразний пунктик щодо 4ої години ночі. у ТЕД 20007 поет розказав, що має деяку фіксацію на цьому часі, який вигулькує у його творах. Після його виступу, посипалася лавина листів із смішними обкладинками та навіть сценами з "Метаморфоз". Варто заглянути в його музей "Четвертої ранку" та роздивитися всі скарби.

Реклама:

Головне сьогодні