Тест

Розмови про дружбу TED. Відео

Дружба - одна із найбільших радощів життя. Ці розмови про те, що спілкування з іншими можуть надихнути нас на те, аби підняти слухавку та сказати "привіт" комусь важливому.

Спогади у відеомистецтві

Використовуючи зображення та відео, художник Гебріел Барсіа-Коломбо ділиться своїми дружніми спогадами.

Мій друг Річард Фейнман

Як це дружити із генієм? На сцені фізик Леонард Сасскінд розповідає кілька історій про свою дружбу з Річардом Фейнманом.

Прихований вплив соціальних мереж

Ми всі "вбудовані" до соціальних мереж із друзів, родини, спіробітників тощо. Ніколас Крістакіс відстежує яким чином широке розмаїття ознак - від щастя до ожиріння - може передаватися від людини до людини, демонструючи як наше місце в соціальній мережі може вплинути на наше життя.

Матері, що знайшли пробачення та дружбу

Філліс Родрігез та Айша-ель-Фаві віднайшли потужну дружбу після немислимої втрати. Син Родрігез загинув під час терористичного акту 11 вересня у Нью-Йорку, а син ель-Фаві був визнаний винним у організації нападів і вібуває довічне ув'язнення. В надії знайти спокій, ці дві жінки прийшли до порозуміння та поваги одна до одної.


Джаз та дружба

Легендарний джазовий музикант Хербі Хенкок забезпечує відмінну продуктивність разом з двома старими друзями - барабанщиком Харві Мейсоном і басистом Маркусом Міллером.

Переробка голосу

Коли кінокритик Роджер Еберт втратив нижню щелепу через рак, він втратив здатність їсти і говорити. Але він не втратив голос. У рухомій бесіді, Еберт та його дружина, Чез, з друзями Дін Орніш і Джон Хантер, збираються разом, щоб розповісти свою чудову історію.

Не забувайте дякувати

Доктор Лаура Трайс про силу магічного слова "спасибі", яке може поглибити дружбу, відновити зв'язок, та дати змогу переконатися, що інша людина знає, що вона означає для вас. Спробуйте.