Тест

6-річні дівчатка в інвалідних візках виконують запальний танок. Відео

Запальний танок у виконанні двох подружок, Мейлі та Бруклін, підкорює Інтернет.

Про це пише Today.

Дівчатка народилися з розщепленням хребта. Вони познайомилися в 2010-му році в дитячій лікарні та відтоді стали нерозлучні. За іронією долі, навіть прізвище в Мейлі та Бруклін однакове – Гібсон.

Обидві дівчинки мешкають у штаті Техас, на відстані 45 хвилин їзди одна від одної. Батьки намагаються регулярно давати їм змогу зустрічатися, Мейлі та Бруклін ночують одна в одної і, так, влаштовують танцювальні вечірки.

"Я з тих мам, які все знімають на відео, тож щойно я побачила, що відбувається, одразу почала це знімати. Вони дуже щасливі та енергійні дівчатка", - поділилася мама Мейлі.

Удвох малі відвідують заняття зі швидкісної їзди на інвалідних візочках. Знаючи пристрасть Мейлі та Бруклін до танців, мама однієї з них організувала й такий гурток. Поки що вона сама займається з чотирма дівчатками з обмеженими можливостями, але мріє з часом запросити для них інструктора.

Нагадаємо, нещодавно приклад мужності та воді до перемоги показав 8-річний хлопчик, хворий на ДЦП. Він взяв участь у змаганнях із тріатлону.

Відео з YouTube, фото з Facebook та з сайту Today