Мати малюка з обмеженими можливостями через соцмережі шукає доброго хлопчика, який погрався з ним

— 19 серпня 2015, 14:59

Синові Майєрсів було 7 місяців, коли лікарі діагностували в нього спинальну м’язову атрофію. Пригода, яка так зворушила його маму Кейті, сталася, коли вони днями були на екскурсії в Науковому центрі Південної Флориди. Незнайомий хлопчик підійшов до Кейдена і просто почав з ним гратися.

Про це пише Today.

Оскільки синова хвороба прогресує, Кейті намагається фотографувати кожне, навіть найдрібніше його досягнення. Вона побачила, що Кейден, граючись з новим другом у м’ячики, підняв рученята вгору, що раніше йому не вдавалося. Жінка схопилася за камеру.

Коли м’ячик випадав із рук Кейдена, хлопчик піднімав його та віддавав малюкові.

Вони так і не познайомилися, але вже вдома Кейті вирішила написати відкритий лист подяки чиємусь синові, який росте дуже хорошою людиною.

To the little boy at the science museum, I don't know who you are, but thank you for being amazing. You let my son play...

Posted by Kaden's Cure for Spinal Muscular Atrophy on 13 августа 2015 г.

Пост на сторінці Кейдена Майєрса набрав понад 230 тисяч лайків, його поширили понад 50 тисяч разів.[L]

"Маленький хлопчику з наукового музею, я не знаю, хто ти, але дякую тобі за те, що ти – дивовижний. Ти дозволив моєму синові погратися з тобою та знайшов із ним спільну мову. Ти помагав йому піднімати м’ячики, коли побачив, що він не зможе. Ти не питав, що з ним не так, або чому він не може ходити, ти просто бачив його", - поділилася Кейті.

"Кейден дуже схожий на тебе, він дуже допитливий та страшенно кмітливий. Він хоче знати, як усе працює. Спасибі тобі за те, що допомагав йому крутити ручку, коли помітив, що він надто слабкий, щоби самому це зробити. Може, ти ніколи цього не прочитаєш, але завдяки тому, що ти саме такий, ти робиш цей світ кращим", - написала Кейденова мама.

Фото з Facebook

Реклама:

Головне сьогодні