Постраждалих в АТО та учасників бойових дій безкоштовно навчатимуть на IT-курсах

— 11 вересня 2015, 11:38

Учасникам бойових дій та переселенцям буде надана можливість пройти навчання та отримати високооплачувану роботу в найперспективніший галузі — ІТ, повідомили засновники "Українській правді. Життя".

Підготовка IT-фахівців буде проводитися сертифікованими інструкторами Brain Academy за спеціальностями — тестування ПО і розробник програмного забезпечення (Java, Frontend, C #). У ході навчання слухачі отримають міжнародні сертифікати.

Проект "IT Future" проходить за участю Державної служби зайнятості та провідних IT-компаній. Також проект вже підтримали благодійні фонди та волонтерські організації, які працюють з військовослужбовцями із зони АТО.

У рамках проекту "IT Future" планується підготувати до 1000 IT-фахівців протягом 12 місяців.

Реєстрація та проведення анкетування потенційних учасників стартує 10 вересня - 12 жовтня.

Зареєструватися на курси можна тут >>>

Як відомо, це не перший проект фонду, спрямований на підтримку учасників АТО і переселенців. Вони вже відкрили "Coding for Future", який навчатиме основам тестування програмного забезпечення.

Ще раніше, організація створила інформаційний портал, що пояснює суть і переваги IT-професій, а також розповідає про те, як на сьогоднішній день можна стати айтішником.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні