У жовтні Київ відвідують найкращі вузи світу ®

— 17 вересня 2015, 09:00

9–11 жовтня до столиці з’їдуться представники рейтингових навчальних закладів Західної Європи, Канади та США для участі у міжнародній виставці "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу", організатором якої вже увосьме виступає провідна освітня агенція Східної Європи DEC education. Місце проведення — новий мультимедійний простір DEC place на бульварі Лесі Українки, 23.

На захід запрошуються старшокласники, випускники та їхні батьки, а також студенти, які планують навчання на програмах бакалавріату або магістратури за кордоном. Учасники представлятимуть понад 200 університетів і підготовчих центрів, тому цього року виставка вперше розпочнеться з Дня майбутнього студента — 9 жовтня стане підготовчим консультаційним днем для абітурієнтів і батьків, де вони зможуть ретельно підготуватися до вибору навчальних закладів і спілкування з їхніми представниками у наступні два дні.

"Зараз усі ми переживаємо черговий етап змін, це часи, коли доводиться приймати унікальні рішення для кожної родини, для України. Тому і ми дещо змінили формат наших виставок: фокусуємося на конкретному напрямку щоб зробити їх ще більш ефективними для відвідувачів та учасників. Жовтнева виставка присвячена програмам вищої освіти та підготовці до неї, адже у найближчі десятиліття країна потребуватиме фахівців міжнародного рівня, щоб інтегруватися і поступово впроваджувати високі стандарти життя, якісно переймати найкращий світовий досвід в усіх галузях. Це майданчик, на якому можна дізнатися усе про вищу освіту за кордоном, отримати вичерпну інформацію про навчальні заклади безпосередньо від їхніх представників. Окрім програм бакалавріату і магістратури також будуть представлені пропозиції академічної підготовки, курси іноземних мов, програми підготовки до міжнародних мовних іспитів тощо", - розповідає директор агенції DEC education Наталя Тарченко.

"ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу" — вузькоспеціалізована виставка високого міжнародного рівня, цього року серед учасників заходу є представники таких престижних західних університетів як University of St Andrews (Велика Британія), Сardiff University (Велика Британія), University of South Florida (США), де навчалися світові знаменитості та перші особи держав.

Вхід на захід безкоштовний за реєстрацією на сайті агенції DEC education

Додаткова інформація за телефоном (044) 390-76-24

Реклама:

Головне сьогодні