Недільний песик: "Впіймали за поїданням паперу? З'їж свідка!" Відео

— 20 вересня 2015, 11:15

Але малюк не з тих собак, що роблять винуватий вигляд.

Цей песик знає: треба хутко з'їсти свідка й докази злочину.

Але вони лишилися на сайті Vine.

Винуватий пес - справжній інтернет-тренд. Собаки часто почуваються винними за нароблену шкоду. При чому, як правило, вони прекрасно знають, що не можна робити певних речей, але все одно роблять їх. Можна годинами спостерігати за винуватим писком. Утім, це звичайно не стосується собаки, якого ви бачили вище.

Одним із найпопулярніших винуватих песиків є цей - він відгриз шматок від пакетика із котячим кормом і з'ів його. Одразу видно, що йому дуже соромно. Видно, однак, що він любить поїсти. Особливо калорійної котячої їжі.

А це собака на прізвисько Гайка. Йому дуже соромно за те, що він наробив та він не може повірити своїм вухам, коли господиня жене його на місце.

А ось цей пес справді тішиться від приходу осені. Він з радістю розкидує листя та явно отримує колосальне задоволення від процесу. Та не почувається винним ;)

До слова, якщо вам, шановні читачі, пощастило впіймати свого песика за якоюсь шкодою, "Українська правда. ЖИТТЯ" пропонує надіслати нам фото чи відео на адресу [email protected]. Ми включимо найсимпатичніших кошлатих улюбленців до однієї з наших наступних добірок.

Реклама:

Головне сьогодні