НАСА готується оголосити про важливе наукове відкриття, що стосується життя на Марсі

— 28 вересня 2015, 16:37

Життя на планеті, яка згадується як надто вороже середовище для людини, здається скоріше, фантазією ніж реальністю. Утім, як повідомляють у CBS News, незабаром НАСА може оприлюднити важливі дані про науковий прорив.

І все це, нагадаємо, організація повідомила після свого твіту про те, що таємниця Марсу розгадана.

Загадковий твіт від НАСА змусив шаленіти всіх шанувальників космосу. З'явилося безліч здогадок на цю тему, включаючи навіть спекуляції на тему прибульців та останнього фільму з Меттом Деймоном.

Очікується, що члени наукового співторвариства НАСА оголосять про те, що на Марсі виявлено джерело води, яка вільно текла. "Це все змінює. Бо це значить, що рідка вода могла використовуватися, ймовірно, для зрошення чи пиття, чи навіть ракетного палива", - каже професор фізики City College у Нью-Йорку Мічіо Каку.

Громадське захоплення Марсом зросло після того, як безпілотник Curiosity наблизився до планети та розпочав постійно передавати зображення марсіанського ландшафту.

Прес-конференція відбудеться у Вашингтоні в 11:30 за місцевим часом (18:30 за Києвом). Її назва - "Марсіанська таємниця розкрита". Прес-конференція транслюватиметься у прямому ефірі на каналі NASA..

Реклама:

Головне сьогодні