У Львові запрацював муніципальний велопрокат Nextbike. Фото

— 29 вересня 2015, 17:54

Перша станція з'явилася біля Технопарку на Федьковича. Найближчими днями такі самі "велопрокатні" запрацюють на площі Ринок, біля Університету Франка, Політехніки та Аквапарку.

Відповідною новиною поділився на своїй сторінці у Facebook міський голова Андрій Садовий.

У Львові почали встановлювати перші в Україні станції муніципального велопрокату NextbikeUkraine / Некстбайк Україна. Сь...

Posted by Андрій Садовий on 28 сентября 2015 г.

Судячи зі сторінки команди NextbikeUkraine у Facebook, монтажники працюють і вдень, і вночі.

Друга станція змонтована. Площа Ринок, біля міської ратуші.Львів. Хлопці-монтажники виснажені, але щасливі. Маємо наді...

Posted by NextbikeUkraine / Некстбайк Україна on 28 сентября 2015 г.

Маємо 3. Плавки є? ;)#nextbike #ukraine #lviv #velolviv #bikesharing

Posted by NextbikeUkraine / Некстбайк Україна on 29 сентября 2015 г.

Як розповіли "Українській правді. Життя" у Некстбайк Україна, наразі триває монтаж чергової велостанції, що знаходиться навпроти Львівської Політехніки. Вони також зазначають, що в інших містах також можлива поява велопрокату. "Все залежить від влади. Інші міста мільонники потенційно цікаві для нас", - кажуть вони.

Як відомо, ще у січні з'явилася інформація про запуск велосипедної мережі у Львові і от нарешті мрія містян та туристів втілилася у життя.

Nextbike - це публічна система прокату велосипедів. У 2004-ому році ця компанію була заснована у Лейпцигу і на сьогоднішній день має представництва у більше ніж 80-ти містах Німеччини, Австрії, Польші, Латвії, Туреччини, Угорщини, Хорватії, Болгарії, Кіпру, Азербайджана, Великобританії, ОАЕ та Нової Зеландії.

Назва сервісу "Nextbike" говорить сама за себе - чудово мати наступний велосипед під рукою.

Для кожного міста є відповідна концепція. Велосипеди монтуються або в громадському просторі, або в постійно встановленому прокатному терміналі. Прокат і повернення всюди однаково прості і здійснюються автоматично за допомогою телефону, додатків або клієнтської картки в прокатному терміналі.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні