Вінничанка перемогла у міні-міс світу. Фото

— 23 жовтня 2015, 13:29

На шляху до почесного титулу дівчинка підкорила вінницький та київський подіум, отримавши звання "міні-міс Вінниця" та "міні-міс Україна". Загалом за плечима Даші вже 12 конкурсів краси і безліч різноманітних нагород, пише місцеве видання "Власно".

"Шлях Даші розпочався взимку 2012 року. Її мама привела її навчатися до мене, і хоча на той момент я вже розпочала заняття з групою дівчат. Проте, здібності Даші переконали мене взяти її до групи. Вона одразу повторила дефіле, яке я їй показала, і вже через місяць посіла третє місце на першому в своєму житті конкурсі краси, — каже її наставниця Лілія Поліщук.

Секретом своєї перемоги юна модель вважає посмішку, впевненість та відсутність нервувань на сцені. Стати тріумфаторкою Даші допомогли також власні спортивні навички: окрім модельної справи дівчинка також займається художньою гімнастикою.

"На конкурсі в мене був хореографічно-гімнастичний номер. Інші дівчатка співали, танцювали, але подібного до мого виступу не було ні в кого", — розповідає вона.

Вразити суворе журі вінничанці вдалося і завдяки своєму незвичайному образу. На одному з етапів конкурсу Даша була вдягнена в плаття, зроблене з пакетів, яке, до того ж, було виконане в українському національному стилі. Таким вбранням вона хотіла привернути увагу на проблеми екології.

Реклама:

Головне сьогодні