7 листопада у Києві пройде єдина в Україні спеціалізована виставка "Освіта в Нідерландах" ®

— 29 жовтня 2015, 11:03

7 листопада в просторі DEC place (бул. Лесі Українки, 23) пройде єдина в Україні спеціалізована виставка по освіті в Нідерландах. Тільки 1 раз на рік у вас є можливість в одному місці особисто поспілкуватися з представниками престижних навчальних закладів Нідерландів та отримати консультацію щодо вибору вузу, програми, спеціальності, дізнатися умови вступу, інформацію про стипендіальні програми для українців. Пропустити такий захід просто неможливо!

На виставці "Освіта в Нідерландах", організатором якої виступає провідна освітня агенція DEC education, будуть представлені рейтингові університети: Saxion University of Applied Sciences, Hanze University of Applied Sciences, Stenden University of Applied Sciences, ONCAMPUS Amsterdam centre (CEG), HAN University of Applied Sciences, Hague University of Applied Sciences.

Вхід на виставку безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті агентства DEC education.

На виставці відвідувачі зможуть отримати компетентні та вичерпні консультації з питань, які їх найбільше цікавлять: про вибір університету, умови вступу, навчання, проживання, оплати, стипендії та кар'єрної перспективи.

Під час виставки також будуть проходити тематичні семінари та презентації на актуальні для школярів, студентів та батьків теми: IELTS (особливості, шкала оцінювання і техніка успішної підготовки), переваги навчання і кар'єрні перспективи в Нідерландах. Доповіді будуть читати фахівці з вищої освіти агентства DEC education і представники топ вузів Нідерландів.

Додаткова інформація та попередні консультації відвідувачів — в агенції DEC education:

(044) 390-76-24,

Київ, вул. Підвисоцького, 16 (ст. м. "Дружби Народів")

[email protected]

Реклама:

Головне сьогодні