За нашими студентами їдуть престижні університети Європи, США та Канади

З 9 до 11 жовтня в новому столичному просторі DEC place (бульв. Лесі Українки, 23) зберуться представники престижних університетів світу для зустрічі із батьками, старшокласниками та студентами з України.

Вхід на захід є безкоштовним, після реєстрації на сайті агенції DEC education.

Вони приїдуть на єдину в Україні спеціалізовану виставку з вищої освіти у Західній Європі, США та Канаді, яку організовує міжнародна агенція DEC education, "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу". Тільки на виставці DEC education у відвідувачів буде можливість поспілкуватися із представниками топових вишів світу — членів групи "Рассел" та інших елітних об’єднань!

Деякі університети-учасники заходу не тільки займають найвищі позиції у рейтингових таблицях: University of St Andrews, University of Leeds, Università Cattolica del Sacro Cuore, University of Toronto та інші — альма-матер перших осіб держав, нобелівських лауреатів.

На виставці "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу" будуть представлені усі напрямки підготовки з менеджменту, бізнесу, маркетингу, права, творчих індустрій, готельного та туристичного управління, інших популярних спеціальностей.

Пропозиції виставки будуть цікаві як старшокласникам та їхнім батькам, так і студентам, які планують закінчити магістратуру за кордоном.

В перший день заходу проходитимуть семінари і презентації на актуальні для школярів, студентів і батьків теми: як успішно вступити до закордонного вишу, де підготуватися і як скласти міжнародні мовні іспити, як визначитися з професією, які спеціальності найбільш перспективні, де їм навчають та багато інших цікавих питань. Доповідати і давати поради на семінарах будуть фахівці DEC education.

Презентуючи можливості отримання вищої освіти за кордоном, виставка слугуватиме одночасно і форумом — зручним майданчиком, де колишні і майбутні студенти, батьки і представники навчальних закладів зможуть обмінятися знаннями, враженнями, думками та досвідом.

Додаткова інформація та попередні консультації відвідувачів — в агенції DEC education:

  • (044) 390-76-24,
  • Київ, вул. Професора Підвисоцького, 16 (ст. м. "Дружби Народів")
  • [email protected]
Реклама:

Головне сьогодні