У Facebook придумали, як помогти користувачам швидше забувати колишніх

9
20 листопада 2015

Із 19-го листопада вона запрацювала в тестовому режимі, поки що лише в Америці та на мобільних девайсах. Програма має зробити так, щоби користувачеві ніщо не нагадувало про того, кого він хоче чимшвидше забути.

Про це пише US Magazine.

"Коли люди змінюють свій статус, щоби повідомити, що більше вони не перебувають у стосунках, їм пропонуватиметься випробувати ці інструменти", - повідомила представниця Facebook Кеті Вінтерс.

Нових опцій буде багато – зокрема можна буде не бачити нових постів колишнього чи колишньої, не видаляючи його чи її з друзів та не блокуючи. Також Facebook не пропонуватиме його чи її ім'я, коли користувач писатиме тег або повідомлення, і перші літери співпадуть.

Ще можна буле обмежити доступ екс-партнера до перегляду своїх фото, відео та оновлень статусу.

Причому користувач зможе змінити доступ і до старих постів, у яких він був позначений разом із "екс" або "розтегати" себе з них.

Зі слів Вінтерс, орієнтуючись на відгуки користувачів, до програми будуть вноситися зміни.

"Ми сподіваємося, ці інструменти допоможуть людям легше розривати стосунки в Facebook, з більшим комфортом та відчуттям контролю", - підсумувала вона.

Нагадаємо, кнопки "не подобається" у Facebook поки що не буде.

powered by lun.ua