Тест

Цукерберг зізнався, що піде в декрет

Про це він написав у своїй сторінці у Facebook.

"Це дуже особисте рішення, і я вирішив взяти двомісячну відпустку, коли народиться донька", - зауважив він.

Він пояснив це тим, що дослідження вказують на користь для дітей і сімей того, що батьки вирішують побути зі своїми новонародженими.

Сама компанія Facebook дає можливість взяти 4-місячну оплачувану декретну відпустку, яку співробітники можуть використати впродовж року. Щоправда, це стосується працівників компанії у США.

Сім'я готується до народження доньки. Фото Марка Цукерберга, яке ілюструвало повідомлення про декретну відпустку

Як відомо, Марк Цукерберг повідомив про вагітність дружини ще у липні. Тоді він зауважив, що тепер вони з дружиною зосередяться на тому, щоби зробити світ кращим місцем для їхньої майбутньої дочки та наступного покоління.

Крім цього, Цукерберг зізнався, що вони намагалися завагітніти протягом кількох років, і за цей час Прісцилла мала три викидня. Тепер вони хочуть поділитися власним досвідом того, як це пережити.

Тож Цукерберг радить не замовчувати, а навпаки – ділитися своєю проблемою, бо це лише об’єднує та дає надію.

"Коли ми почали говорити з нашими друзями, ми дізналися, наскільки часто це трапляється, і що у багатьох були подібні проблеми, а потім народжувалися здорові діти. Ми сподіваємося, що наш досвід дасть багатьом людям таку саму надію, яку відчували ми, і допоможе почуватися комфортніше, ділячись своїми історіями", - зазначив Марк.

Нагадаємо, Цукерберг одружився з Чан у травні 2012-го року.

Усі фото зі сторінки Марка Цукерберга у Facebook