МЗС буде використовувати для навчання дипломатів гру-симулятор кризових ситуацій

— 27 листопада 2015, 18:20

В результаті, на створеній платформі Business Games Club з'явилася навчальна бізнес-симуляція під назвою "Переполох в посольстві".

Згідно з сюжетом, гравець виконує роль посла країни Небуваніі.

Його чекають звичайні для цієї посади завдання: організація термінового візиту президента чи бізнес-форуму.

"Переполох в посольстві" створений для навчання гравця таким якостям характеру, як самостійне прийняття рішень, стресостійкість, швидкість, взаємодія зі ЗМІ та соціальними мережами і командна робота.

МЗС збирається зробити кейс "Переполох в посольстві" частиною програми свого центру навчання, пише AIN.

За словами посла з особливих доручень МЗС України Дмитра Кулеби, гра носить не розважальний характер, а надає можливість майбутнім послам потренувати свої навички реакції на кризові ситуації.

Це повинно внести принципово новий елемент у систему підготовки дипломатів.

За результатами проходження гри дипломат отримує відповідну оцінку. Вона, звичайно, не буде автоматично визначати призначення чи відклик дипломата, але цей проект стане важливим як додатковий і нетривіальний спосіб його підготовки.

Як розповів AIN.UA генеральний директор CTIG Олександр Толкач, робота над симулятором тривала більше півроку. Зазвичай команда Business Games Club бере за подібну роботу під ключ $ 4000 і справляється менш, ніж за два місяці.

В даному випадку симулятор створили безкоштовно.

Гра доступна на Android і iOS, а також для Windows. Загальний час проходження кейса від трьох до п'яти годин. Адаптовану для більш широкого кола користувачів версію "Переполох в посольстві" можна знайти на сайті CTIG.

Реклама:

Головне сьогодні