"Я – мамуся, і це – моє тіло": у соцмережах влаштували флешмоб "крутих трусиків"

— 28 листопада 2015, 11:09

Під тегом #badassundies у соцмережах виклали власні сміливі світлини вже сотні жінок.

Про це пише The Daily Mail.

"Отже, в мене сьогодні було перше заняття з персональним тренером, і перше, що вона мені сказала, було: "Звісно ж, ви хочете повернути вагу, яка була в вас до вагітності". Це не було запитанням, це було твердженням. І це. Мене. Вибісило", - написала Мел у Facebook.

So I had my first session with a PT today and the first thing she said to me was "Obviously you want to get back to your...

Posted by Mel Rymill on 19 ноября 2015 г.

"Я чемно її виправила, просто сказавши: "Моя мета – відновити силу та витривалість моїх м'язів", - поділилася жінка.

Зі слів Раймілл, після того, як жінка народжує, суспільство починає тиснути на неї, щоби вона чимшвидше повертала собі колишню фігуру, інакше ж бо вона негарна.

На думку Мел, постійне чіпляння ярликів на людей шкодить як цим людям, так і тим, хто ці ярлики чіпляє. Справжні люди живуть у справжніх тілах, і особисто їй начхати, якою бажає бачити її суспільство, вона така, як є.

До її флешмобу вже приєдналося чимало жінок.

"Жінок постійно засуджують за вигляд їхнього тіла – або воно надто велике, або надто мале, і цьому треба покласти край. Чому б йому просто не бути вдосталь хорошим для того, щоби робити всі ті дивовижні речі, які воно може робити?", - зазначила одна з матусь, котра теж виклала своє фото в спідньому.

Нагадаємо, цього літа мережу підірвали працівниці американського інтернет-видання, котрі показали, як виглядають купальники з гламурних каталогів на справжніх жіночих тілах. А раніше американська блогерка - багатодітна мама зібрала сотні тисяч лайків своїм фото на пляжі та сміливою заявою.

Реклама:

Головне сьогодні