"Хлопці не плачуть!" В одному ролику зібрали поширені штампи, що впродовж життя супроводжують чоловіків. Відео

— 22 грудня 2015, 16:10

"48 речей, які чоловіки чують у своєму житті (І які шкідливі для всіх)" – це продовження нещодавнього відео про прихований сексизм, із котрим із дитсадочка і до старості зіштовхується чи не кожна жінка.

Відео є на Facebook-сторінці The Huffington Post.

"Хлопчики не граються з ляльками… Рожевий – це дівчачий колір… Хлопчики не плачуть… Ого, ти такий дужий… Тебе що, дівчинка вдарила?.. Ти кидаєш (м’яча) як дівчисько", - говорять хлопчакам.

"Ти що, гей?.. Не будь таким тюхтієм… Як, ти не дивишся футбол?.. Ти такий мамій… Ти такий худий!.. У нього навіть борода не росте…Тобі більше дупи чи цицьки до вподоби?.. Чуваче, ти що, досі незайманий?.. Хороші хлопці останніми фінішують… Трахни її та покинь… Хлопці – такі хлопці", - чують парубки. [L]

"Який гарнюній кольоровий коктейльчик ти собі взяв… Як для хлопця, ти такий чутливий!.. Чувак, у тебе що, критичні дні?.. Хто з вас мужик, ти чи твій друг?.. Вибач. Я не зустрічаюся з коротунами…Фуу, ти що, з ось цією переспав?.. Не спи з незайманою, вони липучки", - говорять вони самі та говорять їм.

"Зі шльондри не зробиш домогосподарку… Ти дозволиш тому хлопцеві так говорити з твоєю дівчиною?.. Ти мусиш його набити… Не поводься як дрібне стерво… Не поводься як гомік…Будь мужиком!.. Ти що, підеш на концерт Адель?.. Ти плачеш під час фільмів?.. Ти дозволиш їй так з тобою розмовляти?.. Вона тебе "зробила", - кажуть чоловікам.

"Ти що, медбрат? Я думала, ти лікар… Ти хоча б день у своєму житті пропрацював на справжній роботі?.. Твоя дружина не бере твоє прізвище?.. Ти не проти, що вона заробляє більше за тебе?.. Це тебе не каструє?.. Ти що, просто тато, який сидить дома з дітьми?.. Ти дозволиш своєму синові займатися танцями?.. Усі чоловіки зраджують. Вони так запрограмовані", - запевняють їх.

"Гарна машина. Ти так щось собі компенсуєш?.. Таку доньку тобі б краще тримати під замком… Ти що, готуєш їсти?.. Я бачу, хто в цьому шлюбі носить штани… У тебе ще взагалі встає?.. Він був із тих часів, коли чоловіки ще були чоловіками", - лунає на їхню адресу.

48 Things Men Hear In A Lifetime (That Are Bad For Everyone)

Watch 70 years of "be a real man" in under two minutes.

Опубликовано HuffPost Women 21 декабря 2015 г.
Реклама:

Головне сьогодні