Чоловік віддав половину печінки дівчині та вирішив одружитися на ній

— 15 січня 2016, 17:08

Рік потому ця парочка вже планує прожити все життя разом, повідомляє Today. У грудні він зробив їй пропозицію руки та серця під час подорожі до Чікаго.

"Я пізнала його як особдиву, самовіддану людину. Я ніколи не зустрічала таких як він. Він був поруч і емоційно, і фізично. В той момент я зрозуміла, що він більше ніж просто донор", - розповіла Крюгер.

Власне історія кохання розпочалася, коли Демпсі, колишній військовий піхотинець підслухав розмову на роботі. Двоюрідний брат Хезер говорив про те, що дівчині вкрай необхідна пересадка печінки, бо вона може померти. Демпсі, зовсім не знаючи дівчини, вирішив допомогти їй.

Дівчині діагностували четверту стадію хвороби у березні 2014-го року. Дівчина мала менше 50% шансів вижити. Лікарі порадили їй знайти живого донора, бо вона не проживе надто довго, щоб отримати донорський орган з державного донорського списку.

Демпсі зателефонував дівчині та сказав, що хоче бути її донором.

"Я завершила говорити з ним та побігла по коридору до мами. Ми обидві плакали від радості", - розповіла Хезер.

Вони зустрілися тиждень потому та проводили багато часу разом - збирали гроші та обідали разом.

16 березня лікарі трансплантували 55% печінки Демпсі в лікарні у Чікаго. З тих пір обидві печінки регенеруються і крім того, що вони приймаються препарати проти відчуження, їх можна вважати абсолютно здоровими.

У період після операції стосунки пари поглибилися і вони зрозуміли, що їх зв'язує дещо більше ніж спільний орган.

Реклама:

Головне сьогодні