BrainBasket відкрив безкоштовне навчання на курс Practical Machine Learning

— 25 січня 2016, 10:20

Даний курс ознайомить слухачів із найбільш поширеними методами та моделями, які використовуються при побудові прогнозних функцій, а за рахунок практичних завдань ви зможете побудувати модель власноруч, виконати її валідацію та тестування.

Крім того, курс передбачає вивчення кількох етапів математичного моделювання, на кшталт побудови тренувальних та тестових вибірок при валідації моделі, а також аналізу похибок. Даний курс охоплює такі важливі методи та класи моделей як: моделі регресії, класифікації, Naїve Bayes, random forests тощо.

В результаті проходження курсу слухач зможе самостійно виконувати аналіз, починаючи з етапу збору даних, аналізу факторів, вибору алгоритму та закінчуючи тестуванням моделі.

Курс стартує 15 лютого та триватиме 4 тижні. Зареєструватися на навчання можна тут >>>

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що громадський неприбутковий проект "Prometheus" відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 "Основи програмування".

Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці.

Крім того, нещодавно фонд BrainBasket запускає масштабну програму Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування.

Даний курс дозволить всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, що дасть слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні