Скандальна вчителька 15-ої школи звільнилась

— 28 січня 2016, 12:21

Про це йдеться на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КГГА.

"Департамент освіти, за інформацією управління освіти Голосіївської РДА, повідомляє, що від сьогоднішнього дня вищезгаданий вчитель звільнилась", - повідомляють в адміністрації.

Як відомо, про приниження дітей та непедагогічну поведінку вчителя, повідомив батько одного із учнів Олександр Каплюк, додавши аудіозапис принижень.

Батько розповів, що вони вшили в пенал своєї дитини старенький диктофон, і по його поверненню зі школи були шоковані почутим, а на наступний день придбали новий диктофон з чутливим мікрофоном, здатним записати весь навчальний день.

"Почуте на уроках, для нас було повним кошмаром! Постійні приниження дітей, агресивна і груба манера вести урок. Ми з болем у серці відправляли дитину в школу і збирали записи садо-уроків, так як розуміли, що якщо вчитель з порушеною, на наш погляд, психікою, вже багато років викладає у школі - то існує система, яка її захищає", - пише батько.

"Тому ми вирішили записати якнайбільше, щоб надалі не дати такому вчителю знущатися над дітьми і повністю усунути її від викладацької діяльності. Але останньою краплею був урок, на якому на нашого сина з божевільним криком накинулася Демиденко Ю.В", - уточнив він.

"Удар головою об дошку, удар, удар сильніше, розгін і ще сильніше!!! (несамовито кричала вона) -Вова, давай !!! Вова, давай !!! Вова, давай !!!", - записано на записі.

Причиною цього, за словами вчителя (їх теж чутно на записі), стало, те що дитина стукала пальцями по парті.

На сайті міської адміністрації повідомляється, що освітяни столиці засуджують непрофесіоналізм колеги та просять вибачення у дітей та їх батьків, які постраждали від дій цього "вчителя".

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні