Travel Mad Mum. Дівчинка з 10-ти місяців подорожує світом з батьками

— 10 лютого 2016, 10:28

Десятимісячна дівчинка 7 місяців подорожувала світом разом із батьками, пише The Sun.

Мама маленької Есме не захотіла сидіти у банальній декретній відпустці і, задля здійснення мрії, пара продала машину і здала в оренду свій лондонський будинок.

Коли сім'я Карен почула про таку декретну відпустку, то вирішила, що вона не сповна розуму.

"І Шон, і я були заядлими пішими туристами, перш ніж я завагітніла, і всі подумали, що ми без клепки в голові, коли озвучили, що ми збираємося взяти Есме з собою", - заявила Карен в інтерв'ю MailOnline.

Спакувавши лише один рюкзак на всіх сім'я поїхала у турне світом. Їм вдалося відвідати Сінгапур, Індонезію, Австралію, Малайзію, В'єтнам, Тайвань та Гонконг.

Карен визнає, що іноді було важко. Однак, здається, Есме успадкувала ген подорожей від батьків, оскільки весь час вона була спокійною.

"Вона дуже добре поводилися і оскільки була невеликою і легкою, щоб тримати її у слінгу, то були на ходу", - пояснює Карен.

Подорожуюча мама вважає, що хоч раз у життя таку поїздку варто зробити і вона себе повністю виправдала.

"Ми не шкодуємо, Есме побачила нові види, картинки і запахи, поки росла, і це неймовірно", - вважає мама.

Наразі дівчинці вже 17 місяців і її батьки зайняті підготовкою до наступної великої поїздки.

Карен настільки надихнулася, що вирішила створити власний блог Travel Mad Mum, щоб давати поради і заохочувати інших батьків взяти своїх дітей у подорож.

Введення в блог виглядає так: "Подорожі світом можуть здаватися недоступними для більшості молодих батьків. Проте, це не повинно бути так".

Реклама:

Головне сьогодні