Супермама VS четверо малят: веселий ролик про багатодітну сімейку став хітом соцмереж

— 11 лютого 2016, 09:30

Коррі та її партнер Ден Гібсон виховують 2-річну Емілі та 8-місячних трійнят: Олівію, Джексона та Леві. Про своє життя з дітками пара пише на сторінці в Facebook The Baby Gang.

Відео про те, як Коррі перевдягає по черзі всіх чотирьох, при цьому пильнуючи, щоби ніхто з малечі не гепнувся з ліжка, та не перестаючи всміхатися, зібрав уже понад 60 тисяч переглядів.

Як розповіла жінка виданню The Sun, перед тим, як знімати цей "челлендж", вони трохи спросили собі завдання, змінивши дітям підгузки. Тому їй вдалося понадягати всім піжамки так швидко.

Mom vs Triplets + Toddler!A must watch! 󾆜🏼󾆩🏻󾆩🏻󾆩🏻 .. Give super mom a share! Being Mommy Dan Gibson Ellen MommyPage Parenthood Being Daddy Parenting.com Twin Magazine Parent Life Network ellentube

Опубликовано The Baby Gang 4 февраля 2016 г.

"Зазвичай потрібно 15-25 хвилин, щоби всі вони були готові, залежно від того, наскільки вони налаштовані на співпрацю. Тепер це стає складніше, бо їм кортить багато рухатися!", - поділилася Коррі.

Як правило, їй допомагає Ден, але цього разу на татові був знімальний процес.

"Він – людина, котра дуже надихає мене, він хоче брати участь в усьому. Він – суцільні веселощі!", - сказала жінка.

"Бути батьками – це найдивовижніший досвід. Багато роботи, але багато віддачі, це справді допомагає нам цінувати маленькі моменти життя. Із цим не зрівняти жодну любов, жодне відчуття!", - додала Коррі.

Нагадаємо, британські батьки, в котрих народилася трійня - однояйцеві близнята - мусили фарбувати їм нігтики в різний колір, щоби знати, котру з однаковісіньких донечок вони вже скупали, переповили та нагодували.

Реклама:

Головне сьогодні