30 секунд реклами за 5 мільйонів. Культові рекламні ролики Super Bowl

— 19 лютого 2016, 13:17

Щорік компанії вкладають мільйони доларів за можливість показати свій продукт під час гри. Цього року ціна за розміщення 30-ти секундного ролика побила новий рекорд і склала $5 млн.

Цими вихідними у кінотеатрі "Кінопанорама" покажуть найдорожчу рекламу за 2016 рік: 85 рекламних роликів, серед яких офіційні і не допущені до трансляції телеканалом CBS.

Нагадаємо культові ролики різних часів.

Coca-cola (1980)

Найпопулярніший рекламний ролик компанії Coca-cola, хоча, за словами одного з гуру маркетингу, що брав безпосередньо участь у відродження бренду, ця реклама не принесла додаткового прибутку.

Apple (1984)

Рекламний ролик режисера Рідлі Скотта для компанії Apple став "переломною подією", "шедевром" і "кращою рекламою 80-х".

Знятий за рекордні на той час $700 тис., він представив нове творіння компанії – комп'ютер Macintosh. Це відео також отримало Гран-прі фестивалю "Каннські Леви".

Pepsi (1992)

Найсексуальніший рекламний ролик 90-х приніс Синді Кроуфорд статус суперзірки, а світу моди новий образ, який експлуатували багато дизайнерів ще не один десяток років.

McDonald’s (1993)

Епічна сутичка Леррі Берда і Майкла Джордана за Біг Мак. Говорять, вони до цих пір не виявили переможця. У 2010 році був знятий рімейк битви, але вже з іншими баскетболістами – ЛеБроном і Дуайтом.

Volkswagen (2011)

Ролик, знятий для Super Bowl 2011, став справжньою сенсацією в мережі.

Реклама:

Головне сьогодні