Розбите серце? Печиво поможе! Дизайнерка робить смакоту з сумних лав-сторі. Фото

— 21 лютого 2016, 10:01

"У мене зазвичай кінець стосунків супроводжується втратою апетиту, тож я собі подумала, як би підсолодити слова, котрі раніше позбавляли мене апетиту?", - поділилася жінка.

Поміркувавши на тему нещасливого кохання та смаколиків, Джанкарло створила серію світлин для підняття настрою. Як розповіла кулінарка The Huffington Post, тепер і друзі, і незнайомці надсилають їй власні історії нещасливого кохання.

🎯

Фото опубликовано eat your heart out (@eatyrheartsout) Фев 12 2016 в 3:32 PST

"Не думаю, що я взагалі тебе кохала… Ми можемо лишитися друзями... Я ставлюся до тебе більше як до сестри... От і гризи себе тепер... Я не можу... Пробач... Це не твоя провина, а моя... Ми намагалися... Не можна сказати, що ми не намагалися... Тримайся, дружечку...", - промовляють печива, тортики та пироги.

"Не треба розуміти тонкощі відносин, щоби відчути важкість прощальних слів на пирогах і тортиках. Вони показують, що розбите серце – річ універсальна, котра не обмежується віком, расою, статтю чи сексуальною орієнтацією", - зазначила авторка.

🌊

Фото опубликовано eat your heart out (@eatyrheartsout) Фев 17 2016 в 5:18 PST

👋🏽

Фото опубликовано eat your heart out (@eatyrheartsout) Фев 18 2016 в 5:18 PST

🌬

Фото опубликовано eat your heart out (@eatyrheartsout) Фев 9 2016 в 5:51 PST

🙅🏽

Фото опубликовано eat your heart out (@eatyrheartsout) Фев 9 2016 в 4:39 PST

🍴💔

Фото опубликовано eat your heart out (@eatyrheartsout) Фев 1 2016 в 12:49 PST

Як відомо, вже й України дісталася традиція святкувати розлучення - з символічними тортами, конкурсами та веселими витівками.

Реклама:

Головне сьогодні