Petcube отримав $2,6 млн інвестицій. Набиратимуть людей у Києві

— 3 лютого 2016, 16:02

Про це повідомляє Watcher з посиланням на представництво стартапу.

Petcube став першим продуктом, що дозволяє власникам домашніх тварин спостерігати за своїми улюбленцями, гратися та спілкуватися з ними на відстані за допомогою смартфону.

[L]Крім того, користувачі мобільного додатку Petcube можуть ділитися фотографіями тварин, знаходити нових друзів та гратися з публічно доступними тваринами, навіть не купуючи камеру Petcube.

Інвестиції надали Almaz Capital, за участі AVentures Capital та найпрестижнішого в світі бізнес-акселератора Y Combinator. Останній також включив Petcube до своєї програми.

"З отриманими інвестиціями, участю у престижній програмі Y-Combinator та винятковими талантами у команді, в нас попереду надзвичайний шлях. Ми зосереджені на розширенні мережі дистрибуції та прискоренні розвитку нових продуктів, що допоможуть покращити життя власників домашніх тварин та їхніх улюбленців", – розповів CEO Petcube Ярослав Ажнюк.

До проекту також приєдналися Кріс Мадейрас (обіймав керівні посади у провідних компаніях Whistle Labs, L’Oréal, PepsiCo та Nestlé) та Вів’єн Лі (працювала в компанії Cyanogen, яка розробляє провідну альтернативну операційну систему для смартфонів та планшетів на основі Android, та обіймала ключові маркетингові посади в Electronic Arts, одній з найбільших світових корпорацій з відеоігор).

Мадейрас та Лі разом приносять в Petcube більше 40 років досвіду в керуванні командами виняткових професіоналів.

Компанія також планує найближчим часом розширювати команду київського офісу – повідомили в компанії Petcube.

Реклама:

Головне сьогодні