Facebook купив додаток, який дозволяє домальовувати собі чужі обличчя, вуса і шоломи

— 10 березня 2016, 18:30

Про це він повідомив, звісно, у Facebook.

"Всім привіт! Я просто сиджу тут, пишу код для своєї програми, і ні, я не побудував свій костюм Залізної людини, який зараз на мені. Я використовую додаток Masquerade (MSQRD), який дозволяє прилаштовувати фільтри у real-time режимі до ваших відео. Я радий оголосити, що команда, яка створила додаток, приєднується до Facebook. Хочу сказати: ласкаво просимо, хлопці!", — каже у відеозверненні Марк.

Taking a break from coding to welcome the MSQRD team to Facebook!

Опубликовано Mark Zuckerberg 9 марта 2016 г.

Мобільний додаток Masquerade створили програмісти з Білорусі.

Як повідомляє видання Білоруський партизан, програму написали під час 48-годинного Хакатона в Мінську не так давно — у листопаді 2015 року. Тоді додаток дозволяв додавати до зображень людей лише вуса.

До Нового року розробники оновили свої можливості, запропонувавши користувачам використовувати маски відомих людей. Masquerade ще раніше залучив $ 1 млн інвестицій.

Керівник проекту Євген Невгень так прокоментував новину: "З командою Facebook ми зможемо збагатити життя людей так масштабно, як ніколи раніше. Для початку, ми запропонуємо нашу технологію приблизно 1,6 мільярда людей. Це аудиторія, яку ми навіть не могли собі уявити", — написав він у своєму блозі.

Розробник також повідомив, що під час процесу інтеграції додатку у Facebook Masquerade лишатиметься доступним в App Store та Google Play.

Реклама:

Головне сьогодні