Тест

Колишні КПІшники створили додаток, який частково замінить офіціантів

Він знає, які продукти і страви ви полюбляєте, які не можете терпіти, і навіть ті, які викликають у вас алергію.

Ці дані треба вказати при реєстрації – так само, як ім'я та фото, щоб офіціанти могли ідентифікувати клієнта. За бажанням можна також додати аккаунт на Facebook.

Програму створили кияни, колишні студенти КПІ Андрій Ільницький та Максим Довбня. Її можна безкоштовно скачати на платформах iTunes та Google Play – для операційних систем Android та iOS.

Фото з сайту inCafe - incafe.co

"Додаток пропонуватиме позиції, які можуть сподобатися вам саме у цьому закладі, порівнявши не лише ваші смаки, попередні замовлення та меню, а й просканувавши часті замовлення інших гостей у цьому ресторані", – розповідає Андрій.

За його словами, повне меню і найкращі пропозиції з'являться у телефоні автоматично після того, як його власник зайде до закладу.

Офіціант, з іншого боку, вже знатиме, що гість із додатком з'явився за столиком, як його звуть, який він має вигляд (за фото), чи був тут раніше, що замовляв.

Фото з сайту inCafe - incafe.co

Гість може покликати офіціанта, натиснувши одну кнопку. Так само він має змогу зробити замовлення у програмі, не чекаючи, поки принесуть роздруковане меню, або попросити рахунок чи прибрати зі столика.

Це ж саме стосується і дозамовлень – щоби попросити соус, не треба буде нікого кликати.

Фото з сайту inCafe - incafe.co

Додаток працюватиме у ресторанах, які придбають і встановлять bluetooth-маячки i-Beacon під кожним столиком, щоб ідентифікувати, звідки йде сигнал. Для роботи офіціантові потрібен планшет або мобільний телефон.

За допомогою додатка ресторани зможуть формувати особисті пропозиції для постійних клієнтів, враховуючи історію їхніх візитів, а також у них з'являться інструменти для анкетування.

Фото з сайту inCafe - incafe.co

Наразі протестувати програму можна у ресторані Dragee на проспекті Перемоги, незабаром вона запрацює і в іншому закладі мережі.

Раніше про inCafe та його розробників писало видання Ain.ua.