У Києві відбудеться подія, яка поєднає активну молодь, бізнес, державний сектор та лідерів думок

— 15 березня 2016, 11:24

1 квітня у Києві відбудеться YouthSpeak Forum – молодіжний форум, який проводить організація AIESEC. Ця подія стане платформою для комунікації молодих лідерів, представників влади, роботодавців та лідерів думок, з метою створити середовище для отримання нових можливостей та дієвих висновків. Але основна мета заходу – розробка та втілення соціальних проектів.

У форумі візьмуть участь 350 молодих активістів та лідерів молодіжних організацій, представники великих компаній та представники влади та державних структур.

Контент YouthSpeak Forum буде поділений на 3 частини:

  1. Powerful talks – 5 виступів від лідерів думок з різних сфер. Panel - панельна дискусія представників молоді, корпоративного сектору, влади та ООН, на тему "Актуальні тренди розвитку України сьогодні".
  2. Workshop – тренінги та майстер-класи від компаній на різноманітні тематики з метою розвитку молоді та їх навиків. Networking space - простір для компаній представити себе, розказати про свої можливості для молоді а також про те як вони втілюють соціальну відповідальність.
  3. Action space – об’єднання делегатів у команди та створення YouthSpeak Projects, що мають на меті зробити позитивний вплив на розвиток суспільства в Україні, на основі Цілей Сталого Розвитку ООН.

Ideas pitching - представлення проектів команд журі, компанії обтрають найкращий проект, а пізніше втілюють його з командою за підтримкою AIESEC.

Ця подія – складова частини глобального процесу YouthSpeak, що дає молоді шанс бути почутими світом.

Інформація про спікерів та розклад буде доступна пізніше.

Будь учасником цієї визначної події для молоді України!

Дізнавайся більше: aiesec.ua/youthspeakforum

Реклама:

Головне сьогодні