У Києві відбудеться подія, яка поєднає активну молодь, бізнес, державний сектор та лідерів думок

— 15 березня 2016, 11:24

1 квітня у Києві відбудеться YouthSpeak Forum – молодіжний форум, який проводить організація AIESEC. Ця подія стане платформою для комунікації молодих лідерів, представників влади, роботодавців та лідерів думок, з метою створити середовище для отримання нових можливостей та дієвих висновків. Але основна мета заходу – розробка та втілення соціальних проектів.

У форумі візьмуть участь 350 молодих активістів та лідерів молодіжних організацій, представники великих компаній та представники влади та державних структур.

Контент YouthSpeak Forum буде поділений на 3 частини:

  1. Powerful talks – 5 виступів від лідерів думок з різних сфер. Panel - панельна дискусія представників молоді, корпоративного сектору, влади та ООН, на тему "Актуальні тренди розвитку України сьогодні".
  2. Workshop – тренінги та майстер-класи від компаній на різноманітні тематики з метою розвитку молоді та їх навиків. Networking space - простір для компаній представити себе, розказати про свої можливості для молоді а також про те як вони втілюють соціальну відповідальність.
  3. Action space – об’єднання делегатів у команди та створення YouthSpeak Projects, що мають на меті зробити позитивний вплив на розвиток суспільства в Україні, на основі Цілей Сталого Розвитку ООН.

Ideas pitching - представлення проектів команд журі, компанії обтрають найкращий проект, а пізніше втілюють його з командою за підтримкою AIESEC.

Ця подія – складова частини глобального процесу YouthSpeak, що дає молоді шанс бути почутими світом.

ВІДЕО ДНЯ

Інформація про спікерів та розклад буде доступна пізніше.

Будь учасником цієї визначної події для молоді України!

Дізнавайся більше: aiesec.ua/youthspeakforum

Реклама:

Головне сьогодні