Носіїв і знавців англійської запрошують влітку повчити дітей у таборах

— 22 квітня 2016, 18:02

Про це на своїй сторінці у Facebook написав ініціатор проекту народний депутат Мустафа Найем.

"Ви знаєте, що приблизно рік тому ми організували ініціативу з вивчення іноземних мов Go Global. Серед іншого ми виявили, що на сьогоднішній день в нашій країні лише дуже маленький коло дітей мають доступ до сучасних мовних таборів. У першу чергу тому, що більшість батьків не можуть дозволити собі відправити дітей в подібні установи за кордоном", – зазначає він.

[L]Ініціатива спільно з Міністерством освіти України, США посольством, компанією Microsoft і іншими партнерами вирішили організувати такі мовні табори в Україні – GoCamps, які будуть доступні для максимальної кількості школярів.

Go Global розшукує носіїв англійської мови або людей, які вільно володіють англійською мовою, готових присвятити час щоб допомогти вчителям в GoCamps в 119 школах з 20 областей України.

Прийом заявок від шкіл на участь у проекті тривав місяць, команда отримала 559 анкет з 24-х областей. Найбільш активною виявилась Волинська область – 49 заявок! На другому місці Івано-Франківська область – 47 заявок, а на третьому – Львівська, мешканці якої надіслали 41 заявку.

Go Global розшукує носіїв англійської мови або людей, які вільно володіють англійською мовою. Фото belchonock/Depositphotos

Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.

Табори відбуватимуться протягом 2 - 3 тижнів, з 4 червня по 26 червня.

Найем уточнює, що вже "знайшли кошти, щоб покрити витрати волонтерів на харчування, проживання і витрати на проїзд в межах України".

"Все, що нам потрібно – це ваша готовність прибути в Україну (якщо ви ще не тут) + бажання і час", уточнив він.

Для отримання більш детальної інформації перейдіть за посиланням http://goo.gl/MeV3qk або напишіть на електронну пошту [email protected].

Реклама:

Головне сьогодні