Одна на 60 мільйонів: молода австралійка народила п'ятьох дітей

— 11 травня 2016, 11:45

Такий випадок у світі трапляється 1 раз на 60 мільйонів.

У січні 2016 року 26-річній Кім вдалося народити чотирьох здорових дівчаток та одного хлопця у лікарні Короля Едварда у місті Перт.

У той час подружжя вже мало трьох дітей, тож вони опинилися перед незвичним випробуванням: доглядати одразу за вісьмома малятами у віці до 9 років.

Ще вагітна Кім. Фото Surprised by five

Бабуся молодої мами вирішила допомогти парі, тож нещодавно створила краудфандингову сторінку Gofundme заради своєї онуки та праонуків: родина мешкає у орендованому будинку і лише мріє про власний, а у їхньому автомобілі поміститься лише два дитячі сидіння.

26-річна австралійка Кім та п'ятеро її малят. Фото Surprised by five

Моя онука Кім та її чоловік Ван — люблячі, сімейні люди, вони вважають благословенням такий подарунок — одразу п'ятеро здорових дітей. Кім — чудова мати, а Ван — дивовижний батько. Але навантаження, з яким вони справляються, виходить далеко за межі того, що ми можемо собі уявити. Щодня вони працюють, щоб зробити свою родину щасливою — так, як лише можуть", — написала на сторінці бабуся молодої мами Деніз Водделл.

Пенелопа, Беатрікс, Еллі, Тіффані та Кейт. Фото Surprised by five

"Насправді вони не виїздили з дому з того часу, як народилися малята, бо просто не можуть цього зробити. Кім та Ван хочуть купити найдешевшу в Австралії машину, придатну для такої великої родини, адже треба їздити до лікарів, на шкільні збори, на закупи і в інших справах, які має кожна молода родина".

Сама жінка веде блог на Facebook, її сторінка називається Surprised by five. Вона розповідає, як для першої подорожі у поліклініку їй та малятам довелося просити допомоги у людей — знадобилося аж три автівки.

Подорож малят до поліклініки потребувала трьох машин. Фото Surprised by five

За 23 дні благодійники зібрали майже 14 тисяч австралійських доларів – це третина необхідної суми на велике родинне авто.

На сторінці Surprised by five є навіть відео УЗД дослідження ще вагітної Кім — можна побачити, як дивовижно зароджувалось одразу п'ять нових життів.

Реклама:

Головне сьогодні