"Чоловіки люблять округлих": як відчайдушні жінки збільшують сідниці пігулками, кремами і штучними штанами

— 12 травня 2016, 17:54

Однак для представниць прекрасної статі на Березі слонової кістки саме така попа є трендом останніх десятиліть, пише The Daily Mail.

В Африці жінки використовують кожен доступний метод збільшити форми, дані Богом, — в хід йдуть креми, масла, спідня білизна з подушками та навіть бульйонні кубики. Інколи усе це практикують разом.

Тоді як ці чудодійні методи можна назвати смішними, прийом пігулок, нібито здатних відростити жіночі сідниці, може спричинити серйозні наслідки для здоров'я — насправді це лише підробні ліки.

Округлі сідниці - ознака краси в Африці. Фото Flickr


"У тебе повинні бути хороші форми нижче попереку, щоб ти вважалась гарною на Березі слонової кістки. Чоловіки таких жінок вподобають найкраще", — розповідає продавчиня на ринку на ім'я Сара.

"Округлі сідниці вважаються тут гарними, бо вони символізують здоров'я і достаток. Вони також віщують жінці "щасливі вагітності", — переконаний політичний аналітик Жан Алабро.

На місцевому великому ринку Абіджан у Трайшвілі продають усе, що завгодно, щоби переконати жінок у дієвості цих засобів.

Креми різних марок переважно зроблені з масла печінки тріски, меду та масла дерева ши. Вони розлітаються, як гарячі пиріжки, і цілі стоси коробок чекають тут на відправлення у Гану.

Збільшення сідниць на континенті користується більшою популярністю, ніж креми для пружних грудей чи засоби для збільшення чоловічих можливостей.

Одна баночка коштує $26 – 43. Ціна є високою для країн, де у 2014 році щомісячний дохід становив 100 євро.

Продавці кажуть, що крем дає результат за 30 днів, і ніхто ще не повертався до них зі скаргами.

Однак пігулки, які жінки часто купують з тією самою метою, часто зроблені з кортикоїдів, можуть спричинити діабет, високий артеріальний тиск чи інфекції, які потенційно можуть викликати кому, каже дерматолог і венеролог з Синегальського шпиталю у Дакарі.

Такі підкладки до штанів на перший погляд ефективно збільшують сідниці

Ці чудодійні ліки шкодять здоров'ю набагато більшої кількості людей, ніж просто контрафактні препарати.

Штани з подушками та спідня білизна з поролоновими підкладками коштують набагато дешевше — 13,7 євро, та й вони безпечні. Раніше жінки підкладали собі до штанів одяг у кілька шарів, щоб не купувати дорогі засоби.

Тим часом багаті жінки роблять собі справжні пластичні операції, щоб збільшити сідниці. Французький пластичний хірург розповідає, що у 2012 році, після того, як малійське місто Тімбукту потрапило під ісламістську атаку, він робив операції жінкам з цього міста, які більше піклувалися про легендарні форми Дженніфер Лопес і Кім Кардашьян чи Нікі Мінаж, аніж про напади джихадистів.

Реклама:

Головне сьогодні