Вихідні українцям "підмочать" дощі й грози

— 13 травня 2016, 15:27

У суботу на заході, у центрі й на північному сході країни Український Гідрометцентр очікує сильніших дощів, а в неділю у західних областях можливі незначні опади, а на решті території – переважно грози.

Прогноз погоди для України на 14 травня

Вище 20 градусів тепла прогнозують лише на півдні й південному сході, у Харківській і Дніпропетровській областях у суботу вдень 19-21 градус, у неділю до 20 градусів. На решті території країни буде прохолодніше на кілька градусів.

Погода на 15 травня

Водночас, сайт Weather.com дає такий прогноз:

У Києві дощі в найближчі вихідні будуть із імовірністю 90%, у Дніпропетровську – з імовірністю 80%, у Харкові у суботу 100% будуть дощі, у неділю – 90%;

Погода у Києві на вихідні - weather.com

У Львові у суботу опади будуть із імовірністю 50%, у неділю – 60%, в Ужгороді у суботу – з імовірністю 80%, на неділю – 10% імовірності;

В Одесі, за даними американських синоптиків, у суботу дощів не очкується, на неділю ймовірність дощів оцінюється у 20%; у Херсоні у суботу сонячно і без дощів, у неділю 40% ймовірності опадів.

На подальші вихідні, 21-22 травня, попередньо прогнозують суху погоду: у суботу почасти хмарно, а в неділю переважно ясне небо.

Олена Рощенко, УП

Реклама:

Головне сьогодні